Ремонт, диагностика и комплексно обслужване. 4х4 сервиз

Благодарение на познанията, интереса и дългогодишният опит в сервизното обслужването на 4x4 автомобили, вие ще можете да разчитате на висококвалифицирани технически съвети и ремонти.

Сигурност на пътя

Концепцията е да се подготви автомобила така че измененията в окачването и модификациите по външния вид, да не нарушават стабилността на пътя, комфорта при пътуване, както и да се запази добрата визия на джипа.
В зависимост от условията в които ще бъде използвана машината, ще раберете какво ви нужно за да увеличите проходимостта, какво оборудване да изберете за да се чувстват сигурни на пътя и извън него. Сравнението между различните марки, плюсовете и минусите им би ви помогнало да изберете оптималния за вас вариант.
Ще ви помогнем да се ориентирате в предимствата и недостатъците свързани с изменението на 4x4 автомобила при повишаване на проходимостта му.

Конструктивните промени при 4х4 автомобилите са съобразени със ЗДвП и джиповете безпроблемно минават технически прегледи във всички пунктове за ГТП

Резервни части

При покупка на джип са от значение и цените на резервните части. Ще бъдете информирани какво да очаквате при първоначалното обслужване, дали да изберете оригинални или алтернативни варианти на ремъци, ролки, филтри, масла и други консумативи.
Сервизът има дългогодишни партньорски и договорени отношения с водещи вносители на авточасти, моторни масла и консумативи. В автосервиз ''Мапо'' можете да се възползвате от преференциални цени на оригинални или алтернативни части, необходими за съответния ремонт, смяната на които е силно препоръчителна след покупката.

Комплексно обслужване

В автосервиз ''Мапо'' феновете на офроуда и тунингованите джипове ще получат комплексно обслужване при диагностични, ремонтни и профилактични дейности, ще бъдат запознати с ''детските болести'' на съответната марка.

Окачване, лифт, боди лифт
Монтаж на лебедка и броня
Kомпютърна диагностика
Диагностика и ремонт на бензинови, дизелови двигатели и периферия
Ходова част
Спирачки
Гаранция за високо качество на ремонтните дейности в рамките на договорените срокове и цени.
Елате и попитайте, ще получите коректни и неангажиращи отговори на въпросите които ви интересуват.

За контакти

Работно време:

Land Rover - специализиран сервиз
4х4 сервиз
Окачване, лифт, бодилифт
Монтаж на лебедка и броня
Бензинови и дизелови двигатели
Kомпютърна диагностика
Спирачки
Ходова част
Aвторемонтна дейност
Електрически инсталации
Зареждане и ремонт на автоклиматици
Контакти
Уеб разработка: Design-m